Jelle Staleman lezing TeDx

Tussen leven en dood!

Tussen topprestaties en faillissement!

Tijdens mijn K2 lezingen vertel ik aan de hand van indrukwekkend film- en fotomateriaal over de letterlijke en figuurlijke hoogtepunten van mijn bergsport carrière. Het letterlijke hoogtepunt van mijn lezing ligt bij de 8611 meter hoge K2, de op een na hoogste berg ter wereld. De K2 is slechts 200 meter lager dan de Mount Everest maar wel bijna 2 keer zo steil!

Tussen een expeditie en het bedrijfsleven zijn genoeg parallellen te bedenken. Doelen stellen, motivatie, wilskracht, doorzettingsvermogen en innovatief denken zijn zaken die zowel in het bedrijfsleven als in de bergsport nodig zijn om doelen te bereiken.

In de lezing zet ik jou, je medewerkers en team op scherp. Laat ik ze nadenken over de wijze waarop jullie de top ook kunnen halen en wat daarvoor nodig is. En of jullie dit ook willen?

Lees meer over Jelle