Hoe kun je netwerken tijdens het golfen?

Resultaat met netwerken bereik je niet alleen met het plaatsen van een profiel op Facebook, twitter of LinkedIn. Netwerken heeft iets magisch, want met relatief weinig inspanning verhoog jij je eigen bekendheid en dat van je organisatie. Lees hier hoe je een goed netwerk opbouwt door te golfen.

Je kent vast wel netwerkorganisaties zoals de BNI, Business Open en zo zijn er diverse Businessclubs op vele sportclubs en golfbanen. Wat werkt het beste voor jou? Waar voel jij je op je best?

Zakendoen op de golfbaan

Het golfen op de golfbaan is een uitstekende mogelijkheid voor zakendoen op het groene gras. Je leert elkaar kennen en ontmoet vaak ook nieuwe mensen in een ongedwongen setting. Een gesprek starten voelt hierdoor veel natuurlijker aan en gaat bijna als vanzelf……je raakt nieuwsgierig naar wat de ander precies doet en voor je het weet heb je je netwerk weer vergroot. Maar hoe werkt het datn precies? Netwerken op de golfbaan kan op drie manieren:

Golf Clinics

Golf biedt ondernemers een prima mogelijkheid om op een prettige manier met andere ondernemers in contact te komen. Samen een balletje slaan op een prachtige locatie. Na afloop napraten onder het genot van een hapje en drankje. Een prima gelegenheid om nieuwe relaties aan te gaan die kunnen leiden tot nieuwe kansen. Training & Travel organiseert netwerkbijeenkomsten in Gelderland op een aantal woensdagen gedurende het seizoen. Golfclinics, golflessen zijn daarom de manier om elkaar te leren kennen.

Netwerk Golfdag

Een dag om nooit te vergeten, vertrouwen te winnen en werken aan je eigen netwerk en dat van je collega’s of relaties. Training & Travel organiseert voor u uw Netwerk Golfdag op maat.

Golf & Teamtraining

Golfen leent zich uitstekend voor een training teambuilding. Een gelegenheid om als collega’s binnen een team te netwerken. Hole 18 organiseert uw traject Op Maat. Voor meer informatia klik op Golf & Teamtraining

Heb je een vraag over bovenstaande manieren om te netwerken? Plaats hieronder je reactie en ik reageer zo snel mogelijk!

1 antwoord
 1. Jordi Meester
  Jordi Meester zegt:

  Leuk artikel!

  Wij merken ook tijdens ons Beats, Balls & Business evenement dat golfen en netwerken een perfecte combinatie is.

  In een kort maar krachtig programma laten wij de deelnemers vooraf aangeven met wie van de andere deelnemers zij willen golfen. Tevens is er een spreker die de middag naast sportief en commercieel ook nog educatief aantrekkelijk maakt.

  De ongedwongen sfeer tijdens het golfen zorgt ervoor dat je geen stijve gesprekken krijgt.

  Deelnemers komen daarom ook snel weer terug zonder dat daar een abonnement voor nodig is.

  Dat onderschrijft de kracht van het concept in mijn ogen het beste!

Reacties zijn gesloten.